Το μεσιτικό γραφείο Thesis δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με εξειδίκευση στο Νομό Αττικής.

Η πολύχρονη πείρα στον κτηματομεσιτικό χώρο, καθώς η συνέπεια προς τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον, οδηγούν τους συνεργάτες της εταιρείας να έχουν ως θέση αρχής την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 
Σκοπός της επιχειρηματικής αυτής δραστηριότητας, που αφορά αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις, αντιπαροχές καθώς και δάνεια, εκτιμήσεις ακινήτων, μελέτες, συντηρήσεις κ.α. είναι η βιώσιμη ανάπτυξη στο χώρο των επενδύσεων , με σεβασμό στην έννοια “περιουσία”. Το κλειδί σε κάθε εμπορική συναλλαγή, είναι η απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης, που οδηγεί στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των συμβολαίων, με απώτερο σκοπό την απόδοση υπεραξίας στα χρήματά σας, όπως και την απόκτηση του ιδανικού ακινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις θέσεις της εταιρίας μας θεωρούμε ως καθήκον να κοινοποιούμε πέρα των άλλων : Μηνύματα οικολογίας , αλληλεγγύης & οικονομίας.
Οι συνεργάτες της εταιρείας Thesis με σοβαρότητα και κέφι προσδοκούν να ανταποκριθούν και στη δική σας ζήτηση ακινήτου με αποτελεσματικότητα.

δείτε παρακάτω αναλυτικά :

Διαμέρισμα προς πώληση Κάτω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 175.000, 88 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Άνω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 145.000, 61 τ.μ.

Μεζονέτα προς πώληση Άνω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 150.000, 70 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Άνω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 160.000, 160 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Άνω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 180.000, 81 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Γκολφ (Γλυφάδα), € 230.000, 63 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Άνω Γλυφάδα (Γλυφάδα), € 225.000, 100 τ.μ.

Διαμέρισμα προς πώληση Τερψιθέα (Γλυφάδα), € 250.000, 100 τ.μ.

Σας ενδιαφέρει κάποιο από τα ακίνητα;

Προγραμματίστε μία επίσκεψη στο ακίνητο ή ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική όσον αφορά στην επίσκεψή σας στο ακίνητο. Μόλις λάβουμε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία