Το τηλεοπτικό πλάνο δεν θα μπορούσε να πει ψέμματα. Λίγα μέτρα πίσω από τον στίβο όπου διαγωνίζονταν οι μαχητές -γράφουμε και καμία υπερβολή- του Survival Secret, η κάμερα «αιχμαλώτισε» ένα εξοχικό σπίτι μέσα στα δένδρα!

Δεν ήταν το πρώτο φιάσκο της ντε και καλά πιο μεγάλης παραγωγής, όπως διαλαλούσε ο Κώστας Σόμμερ, στην έναρξη του πολυδιαφημισμένου reality που έστησε το «Ε» στην Κουρούτα.

Μέχρι τώρα είδαμε λουόμενους να βλέπουν την άφιξη των παικτών με τις δύο τραγικές ξύλινες σχεδίες, μηχανάκι να περνάει την ώρα των δηλώσεων και χθες μια εξοχική κατοικία είκοσι μέτρα αππο τον στίβο, στην κατά τα άλλα απομωνομένη παραλία.

Πάντως, φίλοι μου καλά ενημερωμένοι για το Survival Secret, μου είπαν ότι όλα αυτά είναι κακίες για να χτυπηθεί το παιχνίδι, που μας θύμισε ότι υπάρχει ακόμη ο Θάνος Πετρέλης!

Πάντως, όποιος θέλει -λέμε τώρα- να περάσει να πει μια καλημέρα στους διαγωνιζόμενους, το κάνει για πλάκα, αφού τα μέτρα ασφαλείας, απλά δεν υπάρχουν.

Ο πιο τυχερός όμως είναι μάλλον ο ιδιοκτήτης τη κατοικίας που βλέπει στον στίβο, αφού μπορεί να καλεί τους φίλους του, να αράζουν στο μπαλκόνι με μπυρίτσα και να απολαμβάνουν το θέαμα. Βέβαια, εδώ γεννάται το ερώτημα πιο θέαμα;

Οι κραυγές και οι τσιρίδες του οργισμένου Αϊβάζη, τα μικροσκοπικά μαγιό στα οποία εντρύφησε η Μαρία-«είμαι η αδερφή της Δήμητρας»- Ματσούκα, ο άχρωμος Πετρέλης και οι cult φιγούρες της καθημερινότητας έφεραν καλά νούμερα.

Σε μια περίοδο, που τα άλλα κανάλια δεν έχουν καν μπει στο παιχνίδι με νέο πρόγραμμα, το reality-μαϊμού του «Ε» παίζει μόνο του, κι ας έχει φάει το τρολάρισμα της δεκαετίας.

Απλά διαφέρει η τοποθεσία – που να τρέχανε τώρα στο εξωτερικό- και προφανώς θα διαφέρουν και τα έπαθλα για τους νικητές των δοκιμασιών.

Έγκυρες πληροφορίες μού λένε ότι όπως στο Survivor οι νικητές είδαν live τον Sting, έτσι και οι αντίστοιχοι θριαμβευτές της Κουρούτας θα απολαύσουν τον αοιδό του δημοτικού τραγουδιού Κώστα Σιαφέτη ή την Γωγώ Τσαμπά.

Επίσης, αντί για πολυτελή δείπνα, θα επιλέγουν μια από τις δεκάδες καντίνες της περιοχής, ώστε να απολαμβάνουν το «βρώμικο» της αρεσκείας τους σε απεριόριστες ποσότητες!

Για όλα αυτά θα μας ενημερώνει ο Κώστας -είμαι mucho και το δείχνω- Σόμμερ, ενώ όσοι έχασαν τα επεισόδια, θα μαθαίνουν από τον Μένιο – μετράω αντίστροφα για την απόλυσή μου- τα παραλειπόμενα του πιο cult reality επιβίωσης που παίχτηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.