Βγαίνουν ξανά τα μαχαίρια 

Σπυριδούλα και Άλκηστις είναι, σίγουρα, δύο παίκτριες του «MasterChef» που συζητήθηκαν ιδιαίτερα. Η κόντρα τους απασχόλησε τους τηλεθεατές και τους συμπαίκτες τους, ενώ η Άλκηστις -ακόμη και μετά την αποχώρησή της- έχει χαρακτηρίσει την πρώην συμπαίκτριά της διπρόσωπη και «χλαπάτσα».

Η απάντηση για όλα τα παραπάνω ήρθε από τον σύντροφο και μέλλοντα σύζυγο της Σπυριδούλας, Αποστόλη Γερμάνη. Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», επικοινώνησε μαζί του με τον ίδιο να δηλώνει: «Και κακό να έκανε και να είναι αλήθεια αυτά που έκανε και όντως να είναι αλήθεια αυτά που είπε η Άλκηστις, δεν βγαίνεις να πεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο.

Όταν δεν αγαπάς εσύ η ίδια τον φίλο σου, τον άνθρωπο, πως μπορείς να είσαι εσύ άνθρωπος; Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, αυθόρμητος και δίκαιος και κάποιους τους πειράζει και για αυτό ακούγονται αυτά τα λόγια για την Σπυριδούλα. Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπάθειες χαρακτήρων μέσα σε ένα σπίτι που είναι τόσα άτομα. Σίγουρα δε θα ταιριάξουν κάποια πρόσωπα μεταξύ τους. Το επίπεδο του καθενός το ορίζει ο ίδιος για να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο».