Δύσκολες ώρες για Έλληνα τραγουδιστή – Υπέστη ανακοπή και τρία εγκεφαλικά – irafina

Φίλοι και συνεργάτες στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη – Περνά δύσκολες ώρες και η υγεία του είναι βεβαρυμένη – Ταλαιπωρήθηκε αρκετά και τώρα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

Γνωστός τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη και τρία ισχαιμικά επεισόδια.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Λάρισα.

Φίλοι και συνεργάτες του από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι μάλιστα στο πλευρό του και έχουν κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, μιας και η οικονομική κατάστασή του δεν του επιτρέπει να καλύψει τα υψηλά νοσήλιά του.

Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του.

Γνωστός τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη και τρία ισχαιμικά επεισόδια. Σύμφωνα με την «Espresso», ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του.