Ματίνα Νικολάου: «Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει, γιατί…» – Zappit

“Είπα «ναι» και στις δύο προτάσεις, γιατί…”

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα και δεν επαναπαύονται. Η Ματίνα Νικολάου, εξομολογείται στο MYtv πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της και σε τι την έχουν βοηθήσει οι ακραίοι ρόλοι.

Σε τι βαθμό έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να νιώθεις ότι κάνεις δύο πράγματα που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος, αλλά ξυπνάω με τόση χαρά που πάω να κάνω τον ρόλο της Βάνιας στην εκπομπή «Για την παρέα» και αυτόν της Ρίρη στη «Βερβερίτσα», που είμαι καλυμμένη.

Δεν μετανιώνεις που απαντώντας θετικά σ’ αυτές τις προτάσεις στερήθηκες αλλά πράγματα;

Όχι. Είπα «ναι» και στις δύο προτάσεις, γιατί η συνεργασία μου με τον Νίκο κρατάει χρόνια, και δεν θα μπορούσα να μην τον ακολουθήσω σε αυτή την πορεία. Ήταν μία πρόταση και για τα δύο που με βρήκαν σύμφωνη, χωρίς να σκεφτώ αν θα έχω ελεύθερο χρόνο.

Οι σχέσεις έχουν γίνει πιο δύσκολες;

Βέβαια. Και στη ζωή μας γίνονται ανατροπές κάθε μέρα, από φιλικές, ερωτικές, ακόμα και συγγενικές σχέσεις. Οι ανατροπές είναι κάτι που δεν έχουμε συχνά υπόψη μας, αλλά πρέπει να τις έχουμε γιατί γίνονται…

Η αποχώρηση του Τζώνη Καλήμερη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη επηρεάζουν το μέλλον της εκπομπής;

Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Η συγκεκριμένη εκπομπή πήγε καλά. Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι του σταθμού θα αποφασίσουν για αυτό. Εγώ αυτό που έχω κληθεί να κάνω θα συνεχίσω να το κάνω το ίδιο καλά.