Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά πρώην ζευγάρια «πρωταγωνιστών» της αθηναϊκής ζωής πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την επιχειρηματία, παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο, που στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 1990 ενώ στη συνέχεια πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991», Τζένη Μπαλατσινού, με τον πολιτικό, νυν βουλευτή Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Κικίλια.

Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το εκκλησάκι αυτό είναι μέρος προσευχής και για τους δύο, καθώς το επισκέπτονται πολύ συχνά.

Πώς όμως προέκυψε η επανασύνδεση του ζευγαριού που μας άφησε τόσο καιρό να πιστεύουμε ότι τράβηξε χωριστούς δρόμους, έτσι απλά, χωρίς να μάθουμε το γιατί, αφού όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτόν τον απρόσμενο χωρισμό, που συντάραξε τον κόσμο του εγχώριου lifestyle, δεν κατάφεραν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη;

Ο χωρισμός ανακοινώνεται αρχές της περυσινής Άνοιξης. Και το καλοκαίρι του 2018, η Τζένη θα αποσυρθεί στην Πάτμο, αρνούμενη να μιλήσει για οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή. Όλοι θεωρούν ότι οι δρόμοι τους χώρισαν… για πάντα! Τι είναι αυτό που τους χώρισε όμως; Κάποιοι λένε ο φόβος, κάποιοι άλλοι ότι τους τρόμαξε η επισημοποίηση της σχέσης, ενώ κάποιοι άλλοι δεν πίστεψαν πως ουσιαστικά ήταν χώρια.

Οι μήνες πέρασαν και η Τζένη εμφανίζεται μόνο με φίλους. Τότε είναι που, σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο Βασίλης Κικίλιας παίρνει την πρωτοβουλία και κάνει την πρώτη κίνηση για να την προσεγγίσει, λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τον Ιανουάριο. Η Τζένη δεν αντιστέκεται, με αποτέλεσμα οι δυο τους να ξανασμίξουν. Η ίδια πλέον νιώθει σίγουρη, ότι στο πρόσωπό του βρήκε τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελε.

Όπως είναι αναμενόμενο, η σχέση ξαναζωντανεύει και το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του αυτή τη φορά όμως μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι στενοί φίλοι και συνεργάτες που γνωρίζουν καλά το μυστικό τους, κρατούν οποιαδήποτε πληροφορία για τους ίδιους και μόνο.

Τον Μάρτιο, ο Βασίλης αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Τζένη με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος επιβεβαιώνει ότι και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους. Όλα έγιναν ρομαντικά και παραδοσιακά.

Ο γάμος τους γνωστοποιήθηκε από τις σελίδες της «Καθημερινής» και προκάλεσε έκπληξη στον πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό κύκλο. Η Τζένη, έχοντας πάνω από όλα την οικογένειά της, θα την ενημερώσει για τα ευχάριστα νέα και στη συνέχεια τους φίλους της, οι οποίοι φυσικά δεν αιφνιδιάζονται.