Όλη η αλήθεια για το My Style Rocks και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (Photos) – Gossip TV

Μπορεί η Κωνσταντίνα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν να παρουσίασε με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο του σόου μόδας, ωστόσο για φέτος δεν προβλέπεται.

Γιατί; Γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από ιθύνοντες του καναλιού για την ώρα δεν υπάρχει καμία σκέψη να επιστρέψει το My Style Rocks στο πρόγραμμα κι αν στο μέλλον το concept πέσει και πάλι στο τραπέζι, θα προβληθεί από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά και φυσικά κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει.

Τώρα για να επιστρέψουμε στο Insta story της Σπυροπούλου, «περσινά ξινά σταφύλια», θα το πούμε… πάντως καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

To Insta Story της

Απλά το Instagram της «θύμισε» τι έκανε σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο και η Κωνσταντίνα το άφησε δίχως όμως να διευκρινίσει πως η φωτογραφία ήταν… last year..

Για την ώρα πάντως όπως βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό, κάνει μάσκες ομορφιάς, φτιάχνει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, προσπαθώντας να χάσει τα κιλά του καλοκαιριού.

Τώρα το αν η ίδια κάνει συζητήσεις για την επιστροφή της σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, το ξέρει μόνο η ίδια.

Πάντως από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δεν έχει καμία απολύτως πρόταση.