Δέκα μήνες έχουν περάσει από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη της Φλορίντα Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου, γεμίζοντας τη ζωή τους με χαμόγελα. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας και αφιερώνει όλη την ενέργειά της στη φροντίδα της μικρής πριγκίπισσάς της. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση αυτό το διάστημα.

Εκτός από μία ευτυχισμένη μανούλα, όμως, η Φλορίντα είναι και μία πολύ ερωτευμένη γυναίκα, αφού στο πρόσωπο του συζύγου της έχει βρει όσα ονειρευόταν. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και η γέννηση της κορούλας του επισφράγισε την ευτυχία του, ενώ μαζί με την μικρή Μαίρη -όπως θα την ονομάσουν- βιώνουν καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει πια, αλλά και οι δύο δείχνουν να την απολαμβάνουν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια σε πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα. Ντυμένη casual και φανερά ευδιάθετη, απόλαυσε τον περίπατό της στους δρόμους της περιοχής, χωρίς να αφήσει στιγμή από την αγκαλιά της την κόρη της. Έχοντας αποκτήσει και πάλι τις παλιές αναλογίες της, η Φλορίντα έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και μαγνήτισε πάνω της τα βλέμματα των περαστικών.

Δες τις φωτογραφίες: