Τρεις γενιές, ένα εξώφυλλο: Κρις- Κάιλι Τζένερ & η 17 μηνών Στόρμι – The TOC

Οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ έχουν μεγάλη οικειότητα με τον φακό και αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένης της πορείας του κα του τρόοπυ που κατάφεραν να γίνουν διάσημες.  Για την 17 μηνών Στόρμι όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Η κόρη της πρώτης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου πόζαρε στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar Arabia φορώντας ένα φόρεμα από την παιδική σειρά του οίκου Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η μικρή Στόρμι δεν ήταν προγραμματισμένο να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά η ίδια η Κάιλι Τζένερ το πρότεινε, βγάζοντας από την τσάντα της ένα λεοπάρ παιδικό φόρεμα (που είχε τυχαία μαζί της), ταίριαζε με το στυλιστικό κόνσεπτ και ο φωτογράφος συμφώνησε με την ιδέα.

Η Κάιλι Τζένερ, στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη μητέρα της μετά από τη γέννηση της κόρης της:  «Όταν έγινα μητέρα, η άποψή μου για την ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα εγώ την δική μου μητέρα και άρχισα πλέον να εκτιμώ όλα όσα είχε κάνει εκείνη για μένα. Τώρα μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπά, και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με την Στόρμι».

Η απάντηση της Κρις Τζένερ σε όσα άκουσε ήταν αυθόρμητη: «Κι εγώ έχω εμμονή με σένα, Κάιλι».

Η Κάιλι ενθουσιάστηκε τόσο με το αποτέλεσμα της φωτογράφησης και στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Για όλες τις δυνατές γυναίκες. Μακάρι να τις γνωρίσουμε, μακάρι να γίνουμε κι εμείς, μακάρι να τις αναθρέψουμε».