Τρίωρη αισθητική πλαστική χειρουργική επέμβαση έκανε η Μπριζίτ Μακρόν – Nooz.gr

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, συνολικής διάρκειας τριών ωρών, σε ιδιωτική κλινική στο Παρίσι, λίγο πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως αναφέρουν βρετανικά και γαλλικά ΜΜΕ.

Η Μακρόν φέρεται να πραγματοποίησε την επέμβαση στο παγκόσμιας φήμης Αμερικανικό Νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας, δημοφιλή επιλογή για πολλούς διάσημους, σύμφωνα με την Daily Mail, αφού η μονάδα πλαστικής χειρουργικής που διαθέτει προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Το Closer και το Le Point αναφέρουν ότι η κυρία Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό της κλινικής στις 16 Ιουλίου.

Την επομένη μέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο με κονβόι τριών οχημάτων και συνοδεία τουλάχιστον τεσσάρων σωματοφυλάκων και «υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση, υπό γενική αναισθησία».

«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ», γράφουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι την έφερε εις πέρας ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ωστόσο δεν αποκαλύπτουν καμία άλλη λεπτομέρεια ούτε για το είδος της επέμβασης, ούτε για το κόστος της.

Η 66χρονη Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο αναρρώνοντας στην προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλλίες, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν μαζί τις διακοπές τους

Το Ελιζέ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα για την αισθητική επέμβαση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.