Το τρυφερό φιλί της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο -Διακοπές στην Κρήτη – iefimerida

Ένα γεμάτο καλοκαίρι, με ταξίδι σε νησιά σε Αιγαίο και Ιόνιο περνούν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor έχει δείξει πολλές φορές πως λατρεύει το νερό και τα θαλάσσια σπορ. Τις προηγούμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δοκίμασαν την τύχη τους στο σερφ. Ο πρώην body builder παραδέχτηκε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σταθεί πάνω στη σανίδα και πέρασε δύο ώρες μέσα στο νερό, ωστόσο προσπάθησε.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφού απόλαυσε τα νερά της Μήλου, την πανέμορφη Κεφαλονιά και την καταπράσινη Σκόπελο. Από τις 7 Ιουλίου, όταν μας αποχαιρέτισε τηλεοπτικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επισκέφτηκε επίσης τον Βόλο και την γραφική Αίγινα.

Το φιλί και η αφιέρωση της Βαλαβάνη στον Βασάλο

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, την Πέμπτη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει ένα φιλί όλο νόημα στο μάγουλο του Κωνσταντίνου Βασάλου και γράφει: «Εγώ κι εσύ». Το τρυφερό ενσταντανέ ελήφθη σε κάποια παραλία των Χανίων στην Κρήτη.

Το ζευγάρι απόλαυσε τα νερά στην παραλία Φαλάσαρνα, κοντά στην Κίσαμο στη δυτική Κρήτη, στο νομό Χανίων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αναρτά βίντεο στο Instastory την ώρα που βουτά στα κρυστάλλινα νερά.