Η χθεσινή νύχτα ήταν άλλη μία από εκείνες, που γράφονται στο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας με τα πιο μελανά χρώματα έστω κι αν συμβαίνει σε μια μικρή χώρα, που παλεύει καθημερινά με τα πάντα, όπως η Ελλάδα.

Ένα τέτοιο λυπηρό κεφάλαιο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της φονικής καταιγίδας που έπληξε την Χαλκιδική, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους συνάνθρωποί μας, ενώ την ίδια στιγμή ο αριθμός των τραυματιών όλο και αυξάνεται.

Αντιμέτωπη με την θεομηνία βρέθηκε ανάμεσα σε άλλους και η γνωστή παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρίσκεται μαζί με τους δύο γιους της, εδώ και κάποιες ημέρες στην πληγείσα περιοχή, όπου έχει σπίτι και αντικρίζοντας τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της!

Τραβώντας αδιάκοπα βίντεο με το κινητό της, ανέβασε στιγμιότυπα θέλοντας να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, το μέγεθος αυτού που συνέβαινε!

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες βροντές και αστραπές ποτέ μου. Δεν σταματάει. Είναι συνεχόμενο. Έχει γίνει τρελή διακοπή σε όλον τον οικισμό. Στείλτε βοήθεια», ανέφερε, ενώ η μητέρα της ακουγόταν από μέσα να λέει «Επικρατεί χάος»!

Οργή Θεού, σε όλο της το μεγαλείο…