Πριν από λίγες μέρες έγινε σάλος στο διαδίκτυο σχετικά με το νέο υπεραυτοκίνητο που λέγεται ότι απόκτησε το διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά ούτε διαψευστεί από τη Bugatti η οποία θέλει να το κρατά ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό, πολλά ειδησεογραφικά μέσα αναφέρουν ότι το νέο απόκτημα του Πορτογάλου σούπερσταρ είναι η μία και μοναδική στον κόσμο Bugatti La Voiture Noire, αξίας 16,9 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλουν, αφού άλλοι τον επαινούν και άλλοι τον… στολίζουν. Σε κάθε περίπτωση, δικά του είναι τα λεφτά και ότι θέλει τα κάνει. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος πλούσιος ο οποίος χαλάει απίστευτα ποσά για αυτοκίνητα.

Στο γκαράζ του ο Ρονάλντο είχε και έχει πολλά σπορ και ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία σίγουρα όλοι θα ήθελαν να τα έχουν, αν όχι όλα, έστω ένα από αυτά. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, ο Ρονάλντο κυκλοφορεί με τα εξής αυτοκίνητα: Mercedes C Class Sport CoupeRolls-Royce PhantomFerrari 599 GTOLamborghini Aventador LP700-4Aston Martin DB9McLaren MP4 12C και Bentley Continental GTC Speed.

Παλαιότερα ο Ρονάλντο έχει ποζάρει και με άλλα αποκτήματά του, όπως είναι μια Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, μια Bugatti Chiron, μια Bugatti Veyron και μια Ferrari F12tdf. Φαίνεται πάντως ότι από τις μάρκες των υπεραυτοκινήτων τρέφει μια μεγάλη εκτίμηση για τις Bugatti.

Τώρα το αν τα βγάζει στο δρόμο όλα αυτά τα αυτοκίνητα δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από τον ίδιο και τους πολύ κοντινούς του. Σε κάθε περίπτωση εμείς του ευχόμαστε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και καλές νέες αγορές!