Τελικός Survivor 3: Η τούρτα έκπληξη στην Μπόμπα για τα γενέθλιά της – Το τρυφερό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη [βίντεο] – iefimerida

Μία ωραία έκπληξη στην σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, επεφύλασσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στην διάρκεια του τελικού του Survivor 3.

Η σύντροφος του Ελληνα παρουσιαστή είχε τα γενέθλιά της και ο Ατζούν μαζί με το κοινό, άρχισαν να της τραγουδούν το «χρόνια πολλά» στα αγγλικά. Ακολούθησε και το ανάλογο τραγούδι στα ελληνικά φυσικά… Με ένα μεγάλο μεγάλο χαμόγελο η Μπόμπα κατέβηκε κάτω στη σκηνή και αφού το κοινό μέτρησε αντίστροφα, έσβησε τα κεράκια, κάνοντας και μια ευχή, με την προτροπή του Τανιμανίδη. Αφού την αγκάλιασε και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, της είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο πως την αγαπάει και συνέχισε την παρουσίαση του τελικού.

Η ίδια δήλωσε πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο να γίνει σε ζωντανή μετάδοση, με τον Τανιμανίδη να αποκαλύπτει πως δεν ήθελε η σύζυγός του να περάσει τα γενέθλιά της την ώρα που ο ίδιος εργαζόταν. Ευχαρίστησε πάντως στα τούρκικα και τα ελληνικά το κοινό για την έκπληξη. Λίγη ώρα μετά, ανακοίνωσε και τα τελικά αποτελέσματα, όπου η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η μεγάλη νικήτρια, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Δήμητρα Βαμβακούση.