Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η επόμενη… γυναίκα μετά το διαζύγιο! – Athens Magazine

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η επόμενη... γυναίκα μετά το διαζύγιο!

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ και στο Athensmagazine.gr έχουμε αποκλειστικά το όνομα της γυναίκας που παίρνει την θέση της! Δείτε την για πρώτη φορά!

Αρχικά, να τονίσω πως όπως σας είχα αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες στο Vanda’s blog η παρουσιάστρια δεν θα φύγει από το κανάλι αλλά η εκπομπή της θα ανήκει μόνο στην ζώνη του Σαββατοκύριακου πλέον! Ωστόσο, τώρα που αυτή η συγκεκριμένη σεζόν τελείωσε φεύγει για τις διακοπές της και κάποιος έπρεπε να την… αντικαταστήσει

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μου πληροφορίες μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, στη θέση της Τατιάνας Στεφανίδου από τα μέσα Ιουλίου, όπου και θα σταματήσει το “Μαζί σου”, θα δοκιμαστεί ένα νέο δίδυμο, η Μάιρα Μπάρμπα και…

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η επόμενη... γυναίκα μετά το διαζύγιο!

ο Γιώργος Ευγενίδης!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η επόμενη... γυναίκα μετά το διαζύγιο!

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Το βάναυσο διαζύγιο, η “παράνομη” σχέση και το τρίτο πρόσωπο!

Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου, κατέληξε πολύ γρήγορα σε διαζύγιο και η παρουσιάστρια πλέον έχει αφήσει τα μελανά αυτά σημεία του παρελθόντος της στην άκρη.

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή ως Τάτι, έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό.

Ωστόσο, πριν από όλη αυτή την αναγνωριστιμότητα, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε συζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Μαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Πλέον η Τατιάνα δεν θέλει ούτε να τον αναφέρει τον συγκεκριμένο!

undefined

Ωστόσο… το όνομα της παρουσιάστριας ενεπλάκη λίγα χρόνια αργότερα για “σκάνδαλο”, μπαίνοντας τρίτο πρόσωπο σε γάμο!

Όλα ξεκίνησαν μόλις έκανε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα με την πρώην γυναίκα του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με την Ζέτα, αφού ο έρωτας τους είχε σβήσει και μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι και έμενε σε ένα κοντινό διαμέρισμα για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Όταν η Ζέτα λοιπόν, λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, όπως αναφέρουν πηγές και σας μεταφέρει το Athensmagazine.gr, έμαθε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι με μία παρουσιάστρια και συγκεκριμένα την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε έξαλλη καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν πως από πριν ήταν μαζί και πως εκείνη ήταν η αφορμή να πάρει διαζύγιο από την Ζέτα. Μάλιστα όπως υποστήριζαν τα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ζέτα έμαθε ότι ο Νίκος είχε ερωτευθεί την Τατιάνα πριν ακόμη αποφασίσουν να διαλύσουν τον γάμο τους και γι’αυτό όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου δεν του το έδωσε με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση μέχρι να εκδοθεί και να μπορέσουν Στεφανίδου – Ευαγγελάτος να κάνουν το επόμενο βήμα!

undefined

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ιστορίες που ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία! Η αλήθεια είναι, έτσι όπως την γνωρίζει το Athensmagazine.gr πως… η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν σχέση πολύ αργότερο αφότου πήρε απόφαση ο Ευαγγελάτος να χωρίσει την Θεοδωρακοπούλου.