Τέλος οι τρεις κριτές του Masterchef: Νέα κριτική επιτροπή την επόμενη σεζόν – Fthis

 

Τίτλοι τέλους για τους τρεις κριτές του MasterChef της Αυστραλίας, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν έπειτα από 11 σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Network 10.

Συγκεκριμένα το κανάλι επιβεβαίωσε ότι ο Matt Preston, ο Gary Mehigan και ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Καλομπάρης, τον οποίο είχαμε δει και στο ελληνικό MasterChef, δεν θα επιστρέψουν την ερχόμενη σεζόν. Η ανακοίνωση έγινε μάλιστα λίγες ώρες μετά το τέλος της 11ης σεζόν.

«Παρά τις διαπραγματεύσεις για αρκετούς μήνες, δεν καταφέραμε να φθάσουμε σε μια συμφωνία που να ικανοποιεί τον Matt, τον Gary και τον Τζορτζ. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεισφορά τους τα τελευταία 11 χρόνια» τόνισε ο παραγωγός.

Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Καλομπάρης επιβεβαίωσε την αποχώρηση του, αλλά και των δύο συναδέλφων του από το MasterChef, ανεβάζοντας στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία παράλληλα έγραψε: «Ήμασταν πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου συμβολαίου για την 12η σεζόν αλλά τελικά οι ημερομηνίες δεν μας βόλευαν. Ευχαριστώ το κανάλι που μας παρείχε την πλατφόρμα να αλλάξουμε το τοπίο του φαγητού σε όλον τον πλανήτη. Στους επόμενους τρεις κριτές εύχομαι μεγάλη επιτυχία. Στους αδελφούς μου Matt Scravat και Gary Mehigan: Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Ώρα να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα και να είμαστε ευγνώμονες».