Σωκράτης Μάλαμας: Η στιγμή που διέκοψε τη συναυλία του (video) – ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Την άμεση αντίδραση του Σωκράτη Μάλαμα προκάλεσε ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σταμάτησε τους μουσικούς του, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Ραφήνα, όταν παρατήρησε κάτι που δεν του άρεσε.

Κάποιοι είχαν ανάψει ένα καπνογόνο και ο τραγουδιστής επενέβη για να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως», είπε από μικροφώνου ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Δεν ήρθαμε εδώ πέρα να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το γ@@@δι», είπε ο Σωκράτης Μάλαμας και η προτροπή του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα.

Οι «θερμόαιμοι» θαυμαστές του έσβησαν το καπνογόνο και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

balatsinou

Η Τζένη Μπαλαστινού ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός να προχωρήσει νομικά με κατάθεση αγωγής κατά της ιστοσελίδας, έπειτα από συνεχόμενα, συκοφαντικά, προσβλητικά, αναληθή και απαξιωτικά, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα για την ίδια, τα παιδιά της και την οικογένειά της, ώστε να προστατευθεί ως άνθρωπος επαγγελματίας και μητέρα.

Το ίδιο θα κάνει και ο Κωστόπουλος

Σύμφωνα με όσα γράφει το iefimerida.gr η ιστοσελίδα που έκανε αγωγή η Μπαλατσινού είναι το You Weekly και πως αγωγή θα καταθέσει κατά του ίδιου ιστοτόπου και ο Πέτρος Κωστόπουλος, για δυσφήμιση και ψευδείς ειδήσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Το ποσό της αγωγής θα δοθεί σε οικογένειες στο Μάτι

Όπως αναφέρεται και στην αγωγή, όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις πυρόπληκτες και πληγείσες οικογένειες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που ήδη η Τζένη Μπαλατσινού είχε συνδράμει ακόμα και με εθελοντική προσωπική βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Η αγωγή που κατέθεσε η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας είναι κατασκευασμένα και γραμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν και να παραπλανούν τον αναγνώστη. Και φυσικά ψευδή. Παραθέτει, μάλιστα, και διάφορα δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, κάποια εκ των οποίων επικεντρώνονται στο θέμα παιδί και άλλα στη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την πεθερά της, αλλά και με τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Ολική ανατροπή με τον «Νέο Μουτσινά» στο κανάλι

ΑΝΤ1: Πρωταγωνίστρια της «Οργής» παντρεύτηκε και δεν το έμαθε κανείς!