Στη Μύκονο βρίσκεται ο Ντομινίκ Στρος Καν, πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μαζί με τη γοητευτική σύζυγό του.

Η κάμερα του mykonoslive.tv τον εντόπισε να κάνει βόλτα στην Άνω Μερά με τη νέα του σύζυγο Μύριαμ Λ’ Αουφίρ. Ο πάλαι πότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, που το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης όπου διέμενε εκείνη την περίοδο και είδε την καριέρα του να τινάζεται στον αέρα, να αναγκάζεται να εγκαταλείψει την θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ αλλά και τα όνειρά του να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας, κάθισε σε παραδοσιακό ταβερνάκι και έδειχνε αναποφάσιστος στην επιλογή του φαγητού. Τη μία μελετούσε τον κατάλογο και την άλλη κοιτούσε τι είχαν παραγγείλει οι διπλανοί!

Ο 70χρόνος σήμερα Γάλλος δικηγόρος ασχολείται με επιχειρήσεις, έχει ντυθεί γαμπρός τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο τελευταίος του γάμος ήταν τον Οκτώβριο του 2017 με την Μαροκινής καταγωγής Μύριαμ Λ’ Αουφίρ, δημοσιογράφο και σύμβουλο επικοινωνίας.

Στο πλευρό του έμεινε σε όλη την περίοδο του σκανδάλου Sofitel η πρώην σύζυγός του, διάσημη δημοσιογράφος Αν Σινκλαίρ, η οποία τον εγκατέλειψε στη συνέχεια.