Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίθεση από σκύλο και τα σοκαριστικά σημάδια στο πρόσωπο! – Athens Magazine

Γνωστή αστρολόγος σοκάρει για την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, με αποτέλεσμα να ζήσει ένα δράμα! Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου από τις αποκαλύψεις, η οποία δεν περνάει και την καλύτερή της φάση!

Η εξομολόγησή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Πηνελόπη Παπουτσή, η οποία δέχθηκε την επίθεση τον Αύγουστο του 2013!

Αναλυτικά είπε: «Έβαλα το χέρι μου στο σκυλάκι, για να με μυρίσει, να με αναγνωρίσει, για να μπορέσω να το χαϊδέψω. Εκείνη την ώρα ένιωσα ένα κάψιμο στο πρόσωπό μου. Μου έδωσε δύο δαγκωματιές. Έγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου… Ο αδερφός μου και η ξαδέρφη μου τραβούσαν τα μαλλιά τους. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ακουμπάω το χέρι μου στο πρόσωπό μου και βλέπω αίματα…».

Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίθεση από σκύλο και τα σοκαριστικά σημάδια στο πρόσωπο!

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ζωή μου είχε γυρίσει τούμπα και ένιωθα να χάνομαι από παντού. Την ώρα που έγινε το δάγκωμα ήταν σαν να μου έστελνε ένα μήνυμα: ή προχωράς, ξυπνάς και συνέρχεσαι ή πιάνεις πάτο…

Υπήρχε μια γάζα που κάλυπτε τη μισή μου πλευρά και έπρεπε να την αλλάζω δύο φορές τη μέρα. Έπρεπε να τρώω από τη μία πλευρά και δεν έπρεπε να πέσει νερό. Οπότε χρειαζόμουν βοήθεια για να λούσω τα μαλλιά μου. Έπινα νερό με το καλαμάκι…».

Τραγικό τέλος για την Τατιάνα Στεφανίδου: Στο κενό η παρουσιάστρια

Δύσκολες επαγγελματικές στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού βρίσκεται μπροστά σε ένα… τραγικό τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα!

Με λίγα λόγια η παρουσιάστρια βρίσκεται στο κενό! Τι θέλουμε να πούμε; Είναι γνωστό εδώ και μέρες,όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Athensmagazine.gr, πως η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά από έναν μόλις χρόνο συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, θα αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου!

Και γιατί είναι στο κενό η παρουσιάστρια; Διότι δεν υπάρχει άλλη λύση στο ορίζοντα! Με όποιο κανάλι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου έφυγε με άσχημο τρόπο! ΑΝΤ1, Star, ΣΚΑΙ και Open (πρώην Epsilon) βρίσκεται γι’ αυτό τον λόγο στην μπλακ λιστ ενώ και το ενδεχόμενο του Alpha δεν παίζει διότι εκεί υπάρχει η Ελένη Μενεγάκη! Ποιος απομένει; Το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο όμως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές! Επομένως; Απομένει μόνο η λύση της ΕΡΤ! Πόσο βατό είναι αυτό το ενδεχόμενο; Πολύ δύσκολο!

Οπότε δεν αποκλείεται να μπει ένα πρόωρο τέλος στην τηλεοπτική καριέρα της Τατιάνας Στεφανίδου, το οποίο αν μη τι άλλο θα είναι… τραγικό!