Πανικός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις! Φαίνεται πως κόβεται το «Power of Love», ενώ στο στόχαστρο είναι και το Survivor…

Οι καταγγελίες στο ΕΣΡ για το παιχνίδι της αγάπης, φθάνουν καθημερινά και είναι πάρα πολλές. Το συγκεκριμένο ριάλιτι, έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» του ΕΣΡ και στο συμβούλιο έχουν καταλήξει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πρέπει να σταματήσει. Το πρόστιμο που θα έρθει από το ΕΣΡ, θα είναι μεγάλο για τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr αυτό θα συμβεί μέχρι το Πάσχα, όμως στον ΣΚΑΪ προσπαθούν να προλάβουν αυτήν την απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αρχίσουν διπλές και τριπλές αποχωρήσεις από το ριάλιτι, ώστε να προλάβουν το κακό και να το τελειώσουν όσο πιο σύντομα μπορούν.

Εκτός από τα χαμηλά νούμερα του «Power Of Love» και η απογοητευτική πορεία του «Survivor» έχει προκαλέσει «πονοκεφάλους» στο Φάληρο και ίσως να είναι το τελευταίο reality επιβίωσης που βλέπουμε φέτος.

Το ρεπορτάζ θέλει το ριάλιτι αγάπης να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ΣΚΑΪ άμεσα, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του «Survivor».

Η παρουσιάστρια του «Power of Love» Μαρία Μπακοδήμου, πάντως διαψεύδει ότι το ριάλιτι θα κοπεί, τονίζοντας ότι τα συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.