Σε ποιους αφήνει την περιουσία του ο Θέμος Αναστασιάδης – BEST News

Άνοιξε προ ημερών η διαθήκη του γνωστού δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 61 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Ο  δημοσιογράφος είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη, όπου έκανε την θεραπεία του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Spirto», ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείωνστην  σύζυγό του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, στα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνα, Φιλιώ καθώς και στην αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του, ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.