Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου: Μετά από 12 χρόνια κατάφερε το μεγάλο όνειρο! – Athens Magazine

Τρισευτυχισμένη!

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος γιορτάζουν σήμερα γιορτάζουν την 12η επέτειο του γάμου τους και είναι από αυτά τα ζευγάρια που η σχέση τους διαψεύδει κατηγορηματικά εκείνους που υποστηρίζουν πως ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της. Ψυχασθενής η Μαρία Μπεκατώρου: Τα τηλέφωνα τα ξημερώματα και η τεράστια αποκάλυψη!

Δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει αν ποτέ ο γάμος της είχε περάσει κρίση και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Όχι, ποτέ. Μόνο περιόδους γκρίνιας, αλλά κι αυτό πέρασε στα ψιλά. Δηλαδή «άσε με, ρε παιδί μου. Μη με πιέζεις με το τάδε θέμα!». Αυτό και ως εκεί. Στα 20 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Θα το πιστέψεις;».

Μαρία Μπεκατώρου: Σπάει την σιωπή της για την εγκυμοσύνη!

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου: Μετά από 12 χρόνια κατάφερε το μεγάλο όνειρο!

Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει», είπε η Μαρία Μπεκατώρου! Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια μίλησε στο κυπριακό περιοδικό Tvmania και για άλλη μια φορά ρωτήθηκε για το θέμα του παιδιού. Ποια η μεγάλη μάχη που δίνει;

Τι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία σου;

Νομίζω ότι είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σου λείπει ένα παιδάκι;

Πλέον, δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση.

Τι σε θυμώνει περισσότερο όταν σε ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα;

Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε και ακόμη με ρωτάνε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι «σκαλίζουν» συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.