Πόσοοο; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη! – Athens Magazine

Η Σία Κοσιώνη έχει γίνει ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει γεννηθεί στις 17 Μαΐου του 1980 και άρα είναι μόνο 39 ετών! Τι και αν μετράει χρόνια στην ελληνική τηλεόραση η Σία Κοσιώνη είναι ακόμα… “πιτσιρίκα”! Δημόσια έκκληση για τη Σία Κοσιώνη!

Η Σία Κοσιώνη αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα “New Media, Information and Society”.

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη!

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM.

Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε την στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Επίσης, ήταν η διευθύντρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Τρισευτυχισμένη η Σία Κοσιώνη: Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τα… ευχάριστα νέα που έμαθε!

Σία Κοσιώνη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ μοιάζει για 20 χρονών!

Η Σία Κοσιώνη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική tv.

Για αυτό δεν οφείλονται τα smokey eyes που επιλέγει συνήθως με τον makeup artist της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά η φυσική ομορφιά της.

Να σας υπενθυμίσουμε και την έκτακτη τοποθέτηση της δημοσιογράφου. Ανακοίνωσε αυτό που όλοι περιμέναμε!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που κάνει που πόσταρε στο διαδίκτυο στο Athensmagazine.gr:

undefined