Ποιο κανάλι θέλει να «κλέψει» τον Μουτσινά από το OPEN – The TOC

Νίκος Μουτσινάς κατάφερε την τηλεοπτική σεζόν που εκπνέει να κερδίσει εντυπώσεις και νούμερα και να επιστρέψει με επιτυχία μετά από τα τελευταία χρόνια που δεν ήταν και τα καλύτερά του. Ποιο θα είναι το μέλλον του στο OPEN, τί θα γίνει την επόμενη σεζόν; Θα συνεχίσει; 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, δέχθηκε πρόταση για να αφήσει το OPEN και να μετακομίσει σε άλλο κανάλι. Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου δίνει την πληροφορία ότι ο ΣΚΑΪ έκανε κρούση στον Νίκο Μουτσινά , προτείνοντας να πάρει όλους τους συνεργάτες της εκπομπής «Για την παρέα» και να κατέβει στο Φάληρο. Μάλιστα, με δεδομένο πως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο που προβλέπει ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο με το OPEN, ο ΣΚΑΪ διατίθεται να πληρώσει και τη ρήτρα -ύψους σχεδόν 200 χιλιάδων ευρώ- σε περίπτωση που κινηθεί νομικά το OPEN. 

Σύμφωνα και με άλλες πηγές της εκπομπής ο ΣΚΑΪ ήδη αναζητεί χώρος για το νέο πλατό της εκπομπής στα στούντιο Άλφα στα Μελίσσια, εκεί απ’ όπου θα βγαίνει και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

Δείτε το βίντεο: