«Ποιος ήταν ο Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο» – Nooz.gr

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Λιάγκα και της ομάδας της εκπομπής του.

Όλα άρχισαν με κάποια σχόλια που έκαναν Λιάγκας και Παπανώτας, και που αφορούσαν τις υποκριτικές ικανότητες του Γιάννη Σπαλιάρα, με αφορμή τη συμμετοχή του σε ισπανόφωνη σειρά του Netflix, που έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες και όπου το μοντέλο υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε γράψει: «Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix. Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν. Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Τις απόψεις αυτές σχολίασαν οι Λιάγκας – Παπανώτας και απαντώντας στα σχόλια ο Σπαλιάρας είπε στις κάμερες: «Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με στεναχωρεί να μου αλλοιώνουν τα λόγια, να με μειώνουν, ενώ θέλουν τόσο πολύ μια συνέντευξη και να βλέπω μετά να το κοροϊδεύουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μίλησα και λίγο άσχημα. Τώρα πριν λίγο μου είπαν ότι ο κ. Λιάγκας και ο κ. Παπανώτας μίλησαν άσχημα γι’ αυτά που είπα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Γιώργο Λιάγκα που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή».

Πόσων χρονών είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Ο Γιώργος Λιάγκας και κυρίως, ο Δημήτρης Παπανώτας, απάντησαν σκληρά σε όλα τα παραπάνω. Αρχικά, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε χαμός, όταν παρουσίασαν την αλλαγή που έκανε το Wikipedia στην ηλικία του Γιάννη, που ενώ τον παρουσίαζε ως 54χρονο, ξαφνικά του έχει αφαιρέσει 10 χρόνια. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας απασφάλισε:

«Είναι τα γνωστά γκέτο των τρελών και του λένε και αυτός νομίζει ότι η κοινή γνώμη έχει την άποψη που έχει το γκέτο παρεάκι του. Εκεί κατέληξε, που είναι κατάντια… Πείτε μου εσείς τι θυμάστε από την 25ετη καριέρα του Γιάννη Σπαλιάρα;

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ. Βρε, κακομοίρης ήταν».