Περισσότεροι από 750.000 οπαδοί της σειράς ζητούν από την ΗΒΟ το remake

Η 8η σεζόν του Game of Thrones έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους θαυμαστές της σειράς.

Σε σημείο που ξεκίνησαν διαδικτυακή καμπάνια στο διαδίκτυο για να ξαναγυριστεί η σεζόν ξανά.

Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν μαζευτεί πάνω από 750.000 υπογραφές.

Tο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ αυτήν την Κυριακή (19/05), ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα. Ωστόσο, πολλοί σαν τον φαν της σειράς, ο Ίγκον Σταργκάριεν, έχουν να πουν ότι «ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος».

Οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», τονίζεται στην αίτηση που έγινε στο change.org, καθώς το τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι το GOT έχει διαφορετικό τέλος.

«Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», τονίζεται στην αίτηση, με τους υπογράφοντες να σχολιάζουν ότι ο 8ος κύκλος «μοιάζει βιαστικός» και ότι «δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα». Μάλιστα, σημειώνεται ότι «πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες».

Ενώ η αναφορά αυτή δεν περιγράφει συγκεκριμένα παράπονα, πολλοί οπαδοί ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο χαρακτήρας της Daenerys Targaryen. Μεγάλο μέρος των φανατικών του GOT θεωρούν ότι οι βάναυσες ενέργειές της στα τελειώματα της σειράς είναι εξ ολοκλήρου εκτός του χαρακτήρα σε σχέση με ό,τι είχε παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, με δεδομένο το κόστος κάθε επεισοδίου, περίπου 15 εκατ. δολάρια έκαστο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO είναι μάλλον απίθανο να υποχωρήσει στις εκκλήσεις των τηλεθεατών. Και παρά τις αντιδράσεις, αριθμός ρεκόρ ανθρώπων παρακολουθούν κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, με την HBO να ανακοινώνει ότι το πέμπτο επεισόδιο, που μεταδόθηκε την προηγούμενη Κυριακή, παρακολούθησαν 18,4 εκατομμύρια άνθρωποι.