Παναγιά μου! Έτσι κυκλοφορεί άβαφη η Τατιάνα Στεφανίδου! – Athens Magazine

Κι όμως! Η Τατιάνα Στεφανίδου τολμά… Ακομπλεξάριστη κυκλοφορεί με τον άντρα της ζωής της κυριολεκτικά άβαφη κι όπως βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr είναι και πάλι μία κούκλα.

Η δημοφιλής παουσιάστρια φέτος σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης επιλέγει στις πρωινές βόλτες με την οικογένειά της να μην βάφετε καθόλου έντονα τονίζοντας τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της.

Όσο για το μυστικό της για να κρατιέται νέα και λαμπερή είναι ο σύντροφος της ζωής της Νίκος Ευαγγελάτος και η διατροφή της που ποτέ δεν ξεπερνά τα όρια… Μια άγρια νύχτα: Η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος και στην μέση ο… κουμπάρος!

 Έτσι κυκλοφορεί άβαφη η Τατιάνα Στεφανίδου!

 Έτσι κυκλοφορεί άβαφη η Τατιάνα Στεφανίδου!

 Έτσι κυκλοφορεί άβαφη η Τατιάνα Στεφανίδου!

Καλοκαιρινός εφιάλτης για Στεφανίδου – Ευαγγελάτο: Η βόλτα με το σκάφος εξελίχθηκε σε… θρίλερ!

Μια απίστευτη και ταυτόχρονα σοκριστική περιπέτεια είχαν περάσει στο πρόσφατο παρελθόν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος! Ευαγγελάτος – Στεφανίδου: Η “παράνομη” σχέση, το τρίτο πρόσωπο και το σκληρό διαζύγιο!

Μοναχοί μέσα στο σκάφος τους έμειναν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν αποφάσισαν να πάνε μονοήμερη εκδρομή και το «ρημάδι» το σκάφος χάλασε δυο φορές, με αποτέλεσμα μια απόσταση μισής ώρας να την κάνουν σε 2,5 ώρες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασαν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κουπί- στην κυριολεξία- το τράβηξε ο Ευαγγελάτος:

«Περιμέναμε με τον άντρα μου να πάμε μία μέρα, μονοήμερη. Λέμε επιτέλους, μας έμεινε μια Κυριακή να πάμε μια εκδρομούλα οι δυο μας με τη βάρκα. Τατιάνα Στεφανίδου: Ο… χωρισμός από τον Νίκο Ευαγγελάτο και η νέα σελίδα στην ζωή της!

Όταν ακούς βάρκα θα σκέφτεσαι κατευθείαν πρόβλημα. Άντε και φύγαμε.

Πάμε εκεί, χαλάει η βάρκα! Ευτυχώς σε ένα λιμανάκι, έρχονται, μας βοηθάνε, τη φτιάχνουμε, πάμε σε ένα ταβερνάκι, τρώμε. Μόλις έχει κάτσει η μπουκιά και μπαίνουμε στη βάρκα να γυρίσουμε, ξαναχαλάει η βάρκα.

Θέλω να σου πω ότι μία απόσταση μισής ώρας, την κάναμε 2,5 ώρες! Και να ‘μαι και εγώ με το κινητό, οδηγούσε αυτός ο κακομοίρης «Aγάπη μου δραματικές εξελίξεις διαβάζω, ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις».

Και κουπί να κάναμε πιο γρήγορα θα φτάναμε!».

Μια περιπέτεια βέβεια που δεν μπορεί να ξεχάσει η Τατιάνα Στεφανίδου! Μέχρι και σήμερα της έχει χαρακτεί στην μνήμη…