Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον άφησε κι έφυγε! Η ανακοίνωση για το «τέλος – irafina

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, σίγουρα δεν περίμενε να μάθει την ανακοίνωση για το «τέλος» στο Instagram, ωστόσο η καλλονή τον άφησε κι έφυγε!

Η συνεργασία της με το Star τελείωσε και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, η οποία αποτελεί παρελθόν για τον Τροχό της τύχης και δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά! Μάλιστα εμείς, ήδη σας έχουμε γράψει ποια θα πάρει την θέση της, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες….

Η ίδια, μετά το κλείσιμο της εκπομπής για καλοκαίρι έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Σήμερα λοιπόν κλείνει μια υπέροχη σεζόν της ζωής μου!!Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και να βελτιωθώ σε ένα χώρο που μπήκε απρόβλεπτα στη ζωή μου και μέσω αυτού έμαθα πολλά και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους! Περάσαμε πολλές ώρες μαζί καθημερινά και εύχομαι να καταφέραμε να κάνουμε τα απογεύματα σας πιο ευχάριστα και γεμάτα με όρεξη για παιχνίδι!! Ήταν μια υπέροχη σεζόν για εμένα και μακάρι να υπάρξουν άλλες τόσες στο μέλλον!! Καλό καλοκαίρι από εμάς με υγεία και χαμόγελα!! @starchanneltv Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή και να προσπαθώ καθημερινά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: