Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα – Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο) – onlarissa.gr
Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)

Η παράσταση «Βερβερίτσα» που κάνει πάταγο φέτος σε όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μουτσινά, κάνει περιοδεία και ο θίασος βρίσκεται στη Λάρισα από χθες Τετάρτη για δύο παραστάσεις στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Οι παραστάσεις είναι εδώ και μέρες sold out. Στο ενδιάμεσο των παραστάσεων ο Νίκος Μουτσινάς και οι υπόλοιποι ηθοποιοί θέλησαν να περάσουν μερικές ώρες ξενοιασιάς και επέλεξαν το club Popeye summer dreams στο 5ο χιλιόμετρο Λάρισας – Νίκαιας.

Χθες βράδυ Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής έδωσε το δικό του ρεσιτάλ χορεύοντας για ώρες , ενώ σε τρελά κέφια ήταν τόσο η Μαρίνα Νικολάου (συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή του OPEN για την παρέα), όσο και η συμπρωταγωνίστριά του Μαρία Σολωμού, πασίγνωστη ηθοποιός. Η τελευταία μάλιστα έκανε και καθήκοντα Dee Jay δίνοντας με την σειρά της ρεσιτάλ.

Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)Ο Νίκος Μουτσινάς σε μεγάλα κέφια στο Popeye στη Λάρισα - Χορός με Σολωμού και Νικολάου μέχρι το πρωί (φωτο)