Προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από το «Terminator: Dark Fate».

«Αυτός είναι ένας έρανος για την επόμενη πολιτική μου εκστρατεία» αστειεύθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπροστά στο κοινό του CinemaCon στο Λας Βέγκας, που περίμενε να δει τα πρώτα πλάνα από το «Terminator: Dark Fate». «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω ξανά μαζί μου τον Τζέιμς Κάμερον και τη Λίνα Χάμιλτον. Είναι σαν το 1984, όταν άρχισαν όλα, και άλλαξαν τη ζωή μου», συμπλήρωσε ο Άρνι.

Στο ετήσιο συνέδριο των αιθουσαρχών των ΗΠΑ, όπου τα μεγαλύτερα στούντιο συστήνουν τις επερχόμενες ταινίες του, ο Σβαρτσενέγκερ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το βασικό καστ της έκτης ταινίας του «Εξολοθρευτή» – Λίντα Χάμιλτον, Μακένζι Ντέιβις, Γκάμπριελ Λούνα, Νατάλια Ρέγιες – τον σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ και το αφεντικό της Paramount, Τζιμ Γιαννόπουλο. Ο τελευταίος εξήγησε ότι η νέα ταινία «συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε ο Τζέιμς Κάμερον στον “Εξολοθρευτή 2”», ενώ ο σκηνοθέτης Μίλερ (ο Κάμερον αυτή τη φορά είναι παραγωγός) δήλωσε συγκινημένος καθώς μεγάλωσε με τις ταινίες αυτές, και αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του νέου Εξολοθρευτή, που υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα: «Μπορεί και χωρίζεται στα δύο, επομένως είναι δύο φορές πιο θανατηφόρος».

Ταυτόχρονα, το IGN δημοσίευσε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.