Ο Μελιόπουλος θέλει να αποσυρθεί στα 19 του! – Galanolefko.gr

Καμία φορά τα πράγματα στην ζωή τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά, όσο θα νομίζαμε.

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση από αυτή του Δημήτρη Μελιόπουλου που θέλει να αποσυρθεί στα 19 του…. δεν υπάρχει.

Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ για τον Μελιόπουλο

Μετά από 35 συνολικά συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, ο Μελιόπουλος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ αντί 800.000 ευρώ.

Υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με τον ‘Δικέφαλο’, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει ρήτρα παραχώρησης του ύψους 5 εκατ. ευρώ

Όλοι θα περίμεναν, λοιπόν, μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη ο παίκτης να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και πήγε στους νταμπλούχους Ελλάδος, ανεξάρτητα από το εάν θα ήταν βασικό στέλεχος ή όχι. Εξάλλου αρκετά παιδιά προτιμούν να πάνε σε μια μεγάλη ομάδα για να… πάνε, παρότι γνωρίζουν ότι μπορεί να περιπλανούνται από σωματείο σε σωματείο μέσω δανεισμών.

Όπως και να έχει ο Έλληνας διεθνείς, με όλες τις Ελπίδες, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, μόλις δυο μήνες μετά από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επικείμενης απόσυρης

Αυτό που στοίχισε στον νεαρό χαφ δεν ήταν άλλο, από την φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από την ομάδα στις 2 Ιουλίου, μιας και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος για τον οποίο πήγε στην Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου ο νέος προπονητής, ο Φερέιρα, αποφάσισε να τον… κόψει από την ομάδα και να γυρίσει από την προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να δοθεί δανεικός, ανεξάρτητα από το γεγονός πως τον είχε δει λιγότερες από 5 φορές.

Ο ίδιος, λοιπόν, έκτοτε έχασε κάθε διάθεση για την… μπάλα και παρά τις προσπάθειες των στενών του ανθρώπων, μοιάζει αμετακίνητος στην απόσυρση και στην αφοσίωση στις σπουδές του!