Στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα

Περιοδεία στη Γλυφάδα πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να επισκεφθεί την εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, ανήμερα της γιορτής του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Εκεί, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανώς συγκινημένος άναψε ένα κερί στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον συγκεκριμένο ιερό ναό παντρεύτηκαν οι γονείς του πριν από 66 χρόνια.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν και είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, φίλες και φίλοι, γι’ αυτή την πάρα πολύ θερμή υποδοχή, εδώ στη Γλυφάδα. Δεν θα πω ότι είναι σαν το σπίτι μου, διότι είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες, γιορτάζει και ο γιος μου σήμερα. Είναι μια σπουδαία, μια σημαντική ημέρα σήμερα. Πέρασα και άναψα ένα κεράκι στην εκκλησία στην οποία παντρεύτηκαν οι γονείς μου το 1953.