Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day – Zappit

“Ο Δημήτρης αποφάσισε να αποχωρήσει όχι για δικούς του λόγους”.

Ο Δημήτρης Παπανώτας αιφνιδίασε τους συνεργάτες του, στην τελευταία εκπομπή του Happy Day για τη σεζόν, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τον Alpha. Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not συνάντησε τον Κώστα Φραγκολιά κι εκείνος μίλησε γι’ αυτήν την ξαφνική αποχώρηση.

«O καθένας είναι επαγγελματίας και είναι κριτής του εαυτού του. Ο καθένας δρομολογεί την πορεία του ανάλογα με τα θέλω του. Ο Δημήτρης -δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα πει καλώς ή κακώς, ίσως το πει μετέπειτα η ιστορία- αποφάσισε να αποχωρήσει όχι για δικούς του λόγους -κι εγώ ίσως στη θέση του το ίδιο θα έκανα- και να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Είναι ωραίες οι προκλήσεις και αξίζει να δοκιμάζουμε πράγματα. Ακόμη κι αν τον στερηθούμε δυστυχώς. Συζητήσαμε λίγο και νομίζω πως έπραξε καλώς. Μας οδηγούν τα θέλω μας. Το θέλω του Δημήτρη στη συγκεκριμένη φάση κι έτσι όπως μου το είπε, το καταλαβαίνω και νομίζω στη θέση του θα έκανα το ίδιο πράγμα», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Δημήτρης Παπανώτας τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ.