Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του ξανά στην Ελλάδα για διακοπές – Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο διάσημος ηθοποιός λατρεύει τη χώρα μας και όταν βρίσκει βρόμικες παραλίες τις καθαρίζει

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ο διάσημος ηθοποιός, η σύζυγός του Τζάντα, η κόρη του Γουίλοου και ο γιος του Τρέι έχουν ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία τους στη χώρα μας στους λογαριασμούς τους στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάσημη οικογένεια είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και το καλοκαίρι του 2017 όπου με την πολυτελή τους θαλαμηγό είχαν εξερευνήσει τα νησιά του Ιονίου.

Μάλιστα, είχε γίνει τότε μεγάλο θέμα όταν ο Γουίλ Σμιθ και τα παιδιά του είχαν μαζέψει τα σκουπίδια από παραλίες των Αντιπαξών.

Πιο συγκεκριμένα, η Γουίλοου μαζί με τους γονείς της και άλλους τέσσερις ανθρώπους που ήταν μαζί τους χαλάλισαν τη μέρα τους για να καθαρίσουν τις παραλίες. Μάλιστα, στο τέλος φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος για να τις πετάξουν σε κάδους και δεν τις άφησαν στις παραλίες.

Η Γουίλοου Σμιθ είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram (έχουν αποσυρθεί) στις λεζάντες των οποίων είχε γράψει:

«Καθώς είμαστε μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».