ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος – τ. Αντιδήμαρχος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι γνωστός στους Γλυφαδιώτες εδώ και αρκετές δεκαετίες για την πλούσια Κοινωνική, Πολιτική και Πολιτιστική δραστηριότητά του.

Γεννήθηκε στην Αρκαδία και κατοικεί στην Πόλη μας από πολύ μικρός. Διακρίνεται για την τιμιότητα και την ευθύτητα του ως άνθρωπος, αλλά και ως επαγγελματίας στο χώρο της δημοσιογραφίας. Η πολυετής παρουσία του στα κοινά της Γλυφάδας χαρακτηρίζεται από σεμνότητα, σταθερότητα και διαλλακτικότητα.

Είναι διαχρονικά ενωτική προσωπικότητα με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των συμπολιτών του, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας από το 1990, αλλά η παρουσία του στα ΔΡΩΜΕΝΑ της Πόλης μας, ξεκινά από πολύ νωρίτερα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, και Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ν. Δ. Άνω Γλυφάδας.

Έλαβε μέρος στις εκλογές για τα Συνοικιακά Συμβούλια και εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας στο 3ο Συνοικιακό Συμβούλιο. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ», Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος στο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΥΛΑΣ, μέλος του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ» και μέλος σε, Πολιτιστικούς, Ανθρωπιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.

Σε όλο το διάστημα της παρουσίας του στο Δήμο, ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα, και τίμησε και τιμά με το ήθος του και τη συμπεριφορά του, την Ψήφο των Συμπολιτών του.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος σε διάφορους τομείς, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Ν.Π.Δ.Δ. και Επιτροπών του Δήμου μας και μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Αττικής. Το 2014 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου του ΚΑΠΠΑ και το 2016 του Αντιδημάρχου Υποδομών και Αστικής Ανάπτυξης. Είναι Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Χρυσούλα Βαρβαρέσου», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Επένδυσης του Ελληνικού.