Πρώην παίκτης του Power of Love καρφώνει την παραγωγή

Είχε μπει στο Power Of Love για να βρει την αγάπη. Τελικά την βρήκε στο πρόσωπο της Αθηνάς Χρυσαντίδου. Τα δυο νεαρά παιδιά έγιναν ζευγάρι στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού και από τότε είναι αχώριστοι.

Δώρος Παναγίδης και Αθηνά, τότε συζητήθηκαν πολύ καθώς είχαν κάνει την παραγωγή να τους… ψάχνει όταν αποχώρησαν ξαφνικά από το σπίτι της αγάπης χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.
Το ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», και μίλησε για όλα.

Ο Δώρος Παναγίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι παίκτες οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι έχουν πρώτα πάρει οδηγίες από την παραγωγή για το ποιο άτομο θα πλησιάσουν. «Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος ριάλιτι, κανείς δεν ήθελε να πάει να ερωτευτεί σε ένα σπίτι. Εκεί που νιώθουμε ότι θίγεται η αξιοπρέπειά μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν, ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Σωστά πράξαμε, δείξαμε ότι δεν είμαστε εκεί για κανένα έπαθλο γιατί δεν γνωρίζαμε και ποιο θα είναι το έπαθλο. Μιλάμε για ένα ριάλιτι μονταρισμένο, μπορούν να κόψουν και να ράψουν ότι θέλουν. Να θέλουν να παρουσιάσουν και να προκαλέσουν πράγματα και καταστάσεις.

Ένα παράδειγμα απλό και ουσιαστικό για να καταλάβεις τι εννοώ: Από τη στιγμή που μπαίνουν δύο καινούργιοι παίκτες και τους λες: στοχεύεις σε αυτή την κοπέλα για να κάνω νούμερα. Αυτή η κοπέλα ξέρεις ότι έχει μια σχέση. Στοχεύεις σε αυτήν είτε σου αρέσει είτε όχι. Αυτή είναι η τακτική που θα μπεις μέσα. Αμέσως ξεκινούν και δημιουργούνται κάποιες ίντριγκες. Δηλαδή, έρχεται να με προκαλέσει εμένα. Είναι κάποια πράγματα που θα γίνουν από τον παρουσιαστή ως λαϊκό δικαστήριο, γιατί έγινε αυτό, γιατί το άλλο…», είπε ο πρώην παίκτης του Power of Love.