Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστροφές στο πλευρό του δημοσιογράφου – ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Δυο πρόσωπα από τα… παλιά επιστρέφουν στο πλάι του Νίκου Χατζηνικολάου και θα στελεχώσουν τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Σύμφωνα με το e-tetradio, Γιώργος Χουδαλάκης και Ιωσήφ Καλαμαράκης θα είναι ξανά στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς αμφότεροι αποχώρησαν από τα «Παραπολιτικά 90.1».

Ο Γιώργος Χουδαλάκης επανέρχεται στην πρωινή ζώνη του Real και θα καλύπτει καθημερινά το δίωρο 8 με 10.

Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης θα επιμελείται τη μουσική επένδυση των εκπομπών του Real, ενώ θα παρουσιάζει και το «Real Music Game».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του. Η φετινή χρονιά -ειδικά με τις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις- ήταν αρκετά πιεστική και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων καναλιού του ANT1, έχει κάθε δικαίωμα να περάσει λίγο χρόνο ξεκούρασης, απολαμβάνοντας καλή παρέα.

Και αυτή δεν είναι άλλη από τους τρεις γιους του! Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε να περνά με καλύτερο τρόπο τις διακοπές του και αυτό φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με τα τρία του παιδιά και γράφοντας: «Τα αγόρια μου!». 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου: Κίνηση – ματ με τον δημοσιογράφο στον ANT1

Το κανάλι του ANT1 πήρε οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του Νίκου Χατζηνικολάου στον σταθμό. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συμφωνήσει και για μία εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Στον… θρόνο του ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ωστόσο, φαίνεται πως του χρόνου εξαργύρωσε μια θέση στην εν λόγω ζώνη του καναλιού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει δριμύτερος λοιπόν, τη νέα σεζόν και θα κάνει μια εκπομπή με συνεντεύξεις, όπως αυτή που παρουσίαζε και στο παρελθόν ο ίδιος με τίτλο «Ενώπιος Ενωπίω».

Αδιαμφισβήτητα, γνωρίζει πολύ καλά το σχετικό αντικείμενο και ο Θοδωρής Κυριακού τον εμπιστεύεται απόλυτα για να «εκτοξεύσει» τα νούμερα τηλεθέασης της συγκεκριμένη ζώνης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1: Τότε επιστρέφουν «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing»