Ασυγκράτητος μας βγήκε ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Όγκνιεν Βράνιες έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλά Μέσα των Βαλκανίων και της Ευρώπης, μια και αποκαλύφθηκε ο παράνομος δεσμός του με την Γελένα Καρλέουσα, Σέρβα τραγουδίστρια, η οποία είναι γυναίκα του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του, Ντούσκο Τόσιτς. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει ιδιαίτερα βαριές… κατηγορίες και οι αποκαλύψεις είναι καυτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην Σερβία, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Άντερλεχτ, που εμφανίζονται κοντά στην πόρτα της εξόδου της βελγικής ομάδας, είχε στο παρελθόν εμπλακεί και σ’ ένα ακόμα ερωτικό σκάνδαλο, μ’ άλλη διάσημη Σέρβα τραγουδίστρια. Μάλιστα, όπως η Γελένα, η Ντάρα Μπουμπαμάρα, η οποία είναι η… πέτρα του σκανδάλου, διαθέτει τρομερές αναλογίες, φανερώνοντας και τον τύπο γυναίκας που προτιμά ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, η Ντάρα, που βαδίζει στα 43 της χρόνια, είναι μία από τις πιο καυτές παρουσίες στην χώρα της, με ιδιαίτερα καυτό λογαριασμό στο Instagram, όπου οι ακόλουθοί της, χαζεύουν με τις πόζες της.