Νέα ομιλία Μαρινάκη σε παίκτες: «Θέλω τον λόγο σας ότι θα κερδίσουμε την Κυριακή» – SDNA

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη προκειμένου να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για το μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ.

Ωστόσο, τους θύμισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην Ελλάδα, τονίζοντας τους ότι πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και φυσικά και στα υπόλοιπα ματς. Επανέλαβε πως πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς ήττα.

«Συγχαρητήρια για την απόδοσή σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλους τους στόχους μας. Είδαμε πως στο ανώτερο επίπεδο, μικρά λάθη κοστίζουν και πρέπει να τα αποφύγουμε στο μέλλον.

Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και έτσι μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μας. Παίξαμε καλύτερα από την Τότεναμ και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-2.

Στο παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Είναι αμαρτία όλη η καλή εντύπωση που έχουμε δημιουργήσει με την απόδοσή μας και η χαρά που έχουμε δώσει στον κόσμο μας, να μην έχει συνέχεια την Κυριακή. Να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο.

Είναι θέμα γοήτρου. Πρέπει να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός πως παίζουμε με μεγαθήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποδείξαμε στο χθεσινό παιχνίδι πως αν παίξουμε συγκεντρωμένα, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε μια τεράστια υπέρβαση, γράφοντας ιστορία.

Δίνουμε όλοι το λόγο μας, πως την Κυριακή θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του.