Μουσική τέλος, τουλάχιστον για όσο είναι στη Βουλή, για τη Ραλλία Χρηστίδου – altsantiri.gr

Είναι μία από τις γυναίκες -και γενικά τους ανθρώπους- που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο και μπαίνουν για πρώτη φορά στη Βουλή. Οπότε ο συνδυασμός της πρότερης ζωής με αυτή που έρχεται, είναι κάπως δύσκολος.

Για αυτό και η Ραλλία Χρηστίδου ξεκαθάρισε πως όσο βρίσκεται στο κοινοβούλιο, η μουσική της καριέρα περνά σε δεύτερη μοίρα. Συγκεκριμένα ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αν θα μπορέσει να συνδυάσει την καλλιτεχνική της καριέρα με αυτή του βουλευτή.

Και απάντησε πολύ σαφώς: Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό.

Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα.