Μιχάλης Μητρούσης: Αυτή Είναι Η Τραγουδίστρια Σύντροφός Του – www.star.gr

Πρόκειται για την αρκετά νεότερή του τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη, με την οποία συνεργάζεται, όπως και με την κούκλα κόρη του Μαρίλια Μητρούση που ασχολείται με το τραγούδι.

Η Κωνσταντίνα Πουτκάρη στη σκηνή του «Ιανού» το 2017

Όπως είπε για τη νέα του σχέση: «Ναι, τώρα έχω σχέση με μια κοπέλα, η οποία είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, τραγουδάει και όπερα και λέγεται Κωνσταντίνα Πουτκάρη. Μαζί με τον Κώστα Γιακσόγλου, με τη μουσική ομάδα που έχω και λέγεται «Μιούζικαλ τσέπης», θα κάνουμε πολύ ωραία ξένα τραγούδια, σε 14 γλώσσες. Την κόρη μου δεν θα την πάρω στη δουλειά που θα κάνω εγώ, δεν είναι ακόμη γι’ αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με την κόρη και τη σύντροφό μου».

Το 2018 ο ηθοποιός έδωσε λουλούδια στη σύντροφό του για να τη συγχαρεί /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο καταξιωμένος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Πάντα ερωτεύομαι τους ανθρώπους που έχω σχέση, δεν γίνεται αλλιώς. Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι ταλαντούχα, είναι μικρή, έχουμε διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Μητρούσης τον περασμένο χειμώνα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Λωξάντρα» όπου πρωταγωνιστούσε.