«Με πονάει πάρα πολύ…»: Κατέρρευσε η Μαρία Μπακοδήμου! – Athens Magazine

Το θέμα έρχεται από το περασμένο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και αφού η επικαιρότητα είναι ρέστη το τελευταία διάστημα σας θυμίζουμε το περιστατικό που λύγισε την Μαρία Μπακοδήμου!

Μία ταλαντούχα ομάδα από παιδιά στάθηκε η αφορμή για να κάνει κατάθεση ψυχής η Μαρία Μπακοδήμου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Θρίλερ με την Μαρία Μπακοδήμου: Μεγάλη απάτη!

Tα κορίτσια παρουσίασαν μία σπουδαία χορογραφία που είχε ως θέμα της τα παιδιά που πέφτουν θύματα του πολέμου. Η ιστορία που διαδραματιζόταν πάνω στη σκηνή, πραγματικά συγκίνησε τους κριτές αλλά κυρίως τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έχοντας καταρρεύσει συναισθηματικά, με αυτό που μόλις είχε δει η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Με πονάει πάρα πολύ που είμαστε στο 2018 και συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει που είμαι σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω να δείχνω έτσι και να υπάρχουν παιδιά που είναι σε αυτή την κατάσταση… Συγκινήθηκα πολύ με το μήνυμά σας…».

«Στα δύο χρόνια που είμαστε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, είστε το μοναδικό χορευτικό που έκανε τη Μαρία να κλάψει» σχολίασε από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τα κορίτσια που βρίσκονταν στη σκηνή αποκάλυψαν πως η ιστορία που είχαν μόλις παρουσιάσει ήταν προσωπική εμπειρία της δασκάλας τους, της Ναταλίας. Όταν η δασκάλα βγήκε στη σκηνή, αποκάλυψε την ιστορία της κλαίγοντας και φυσικά έκανε τους κριτές να δακρύσουν.

Μαρία Μπακοδήμου: Οι πλαστικές στο πρόσωπο που δεν μπορεί να κρύψει!

Φαίνεται να έχει κάνει πλαστικές η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου; Μια φωτογραφία με κοντινό στο πρόσωπό της αποδεικνύει όλη την αλήθεια!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz κι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα “πειράγματα” που έχει κάνει στο πρόσωπό της!

Την ηλικία σου την λες;

«Όχι δεν την λέω γιατί είμαι γυναίκα».

undefined

Είσαι από τις λίγες που μίλησες για πλαστικούς…

«Επειδή νομίζουν ότι έχω κάνει πολλά. Έχω κάνει πολύ λίγα. Σε λίγο θα κάνω τα πολλά.(γέλια) Εδώ θα είμαι και θα με δείτε».

Το Athensmagazine.gr βρήκε μια φωτογραφία από το παρελθόν της που είναι πολύ κοντά στον φωτογραφικό φακό το πρόσωπό της και διακρίνεται ξεκάθαρα αν έχει κάνει κάτι ή όχι για να δείχνει πιο νέα…

Κι όμως δεν φαίνεται να έχει πειράξει τίποτα πολύ! Ότι κι αν έχει κάνει, όπως αποκάλυψε και η ίδια στην παραπάνω συνέντευξη είναι σε μικρό βαθμό και δεν φαίνεται καμία διαφορά!