Μελισσανίδης: Εχουμε το καλύτερο υλικό από όταν επέστρεψα – iefimerida

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και παρουσίασε τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες.

Μετά τη χθεσινή ένταση και τα όσα ακολούθησαν από την οδυνηρή ήττα στο ματς με την Ξάνθη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήταν αποφασιστικός, ενώ και η ομιλία του ήταν σε πολύ ήρεμο κλίμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως όλοι φταίνε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ δήλωσε πως από τη μέρα που επέστρεψε η ΑΕΚ έχει το καλύτερο υλικό.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν τα…
παρατάει ποτέ, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή
του πως η ΑΕΚ μπορεί να φύγει με το διπλό
από την Τραπεζούντα.

«Ολοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό.

Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω.

Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία», είπε.