Μαρία Μπακοδήμου: «Η αλήθεια είναι πως…»: Αυτός ο διάσημος Έλληνας είναι η σχέση της! – Athens Magazine

Με ποιον διάσημο Έλληνα είχε σχέση η Μαρία Μπακοδήμου; “Η αλήθεια είναι πως…” Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε τον λόγο που η Μαρία Μπακοδήμου χώρισε από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια γυναίκα που σε καθηλώνει με κάθε της λόγο. Έχει τον τρόπο να σε μαγνητίσει η γυναίκα.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη και η αλήθεια είναι πως όσα αποκάλυψε για την σχέση τους αξίζει να τα διαβάσεις γιατί αποτελούν λόγια πραγματικά βγαλμένα μέσα από την ζωή και έτσι πρέπει να βλέπουμε όλοι την κάθε σχέση.

Μπακοδήμου σχέσεις

Δείτε τι είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μαζί, συνεργαζόμαστε… Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας.

Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό».

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της.

Ξέρετε τους έρωτες της ζωής της αλλά και τους χωρισμούς της; Αυτή είναι η ερωτική ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου!

Μπακοδήμου σχέσεις

Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι.

Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Μαρία Μπακοδήμου: Οι πλαστικές στο πρόσωπο που δεν μπορεί να κρύψει!

Φαίνεται να έχει κάνει πλαστικές η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου; Μια φωτογραφία με κοντινό στο πρόσωπό της αποδεικνύει όλη την αλήθεια!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz κι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα “πειράγματα” που έχει κάνει στο πρόσωπό της!

Την ηλικία σου την λες;

«Όχι δεν την λέω γιατί είμαι γυναίκα».

Είσαι από τις λίγες που μίλησες για πλαστικούς…

«Επειδή νομίζουν ότι έχω κάνει πολλά. Έχω κάνει πολύ λίγα. Σε λίγο θα κάνω τα πολλά.(γέλια) Εδώ θα είμαι και θα με δείτε».

Το Athensmagazine.gr βρήκε μια φωτογραφία από το παρελθόν της που είναι πολύ κοντά στον φωτογραφικό φακό το πρόσωπό της και διακρίνεται ξεκάθαρα αν έχει κάνει κάτι ή όχι για να δείχνει πιο νέα…

Μαρία Μπακοδήμου: Οι πλαστικές στο πρόσωπο που δεν μπορεί να κρύψει!

Κι όμως δεν φαίνεται να έχει πειράξει τίποτα πολύ! Ότι κι αν έχει κάνει, όπως αποκάλυψε και η ίδια στην παραπάνω συνέντευξη είναι σε μικρό βαθμό και δεν φαίνεται καμία διαφορά!