Μαρία Αναστασοπούλου: Έγινε κουμπάρα με τον σύντροφό της στην Αντίπαρο – The TOC

Παραδοσιακός γάμος στην Αντίπαρο για τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα η οποία παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνο Γεώργιζα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από έξι χρόνια σχέσης, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τους κοντινούς του φίλους.

 

Κουμπάροι έγιναν η παρουσιάστρια του «Σήμερα» Μαρία Αναστασοπούλου και ο σύντροφός της και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού Γιάννης Κολοκυθάς, ενώ στον γάμο έδωσαν το παρών αρκετοί δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, όπως η Εύα Αντωνοπούλου.

 
 
 
 

Ο νησιώτικος γάμος ήταν άκρως παραδοσιακός, με την όμορφη νύφη να φτάνει στην εκκλησία, συνοδευόμενη από μουσικούς, που έπαιζαν βιολί και λύρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο γλέντι, με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να χορεύουν μέχρι το πρωί.

 

Αρχικά, την είδηση του γάμου είχε κάνει γνωστή πριν από λίγες ημέρες μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου, φίλη της νύφης και κουμπάρα, με τον Δημήτρη Οικονόμου να της εύχεται «και στα δικά σου», στον τηλεοπτικό αέρα.

 
 

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία περπατώντας στα σοκάκια του γραφικού νησιού ακολουθούμενη από ορχήστρα. Παραδοσιακά όργανα και τραγούδια συνόδεψαν την νύφη μέχρι την εκκλησία ακολουθώντας πιστά το παραδοσιακό έθιμο.