Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Α.Α Productions επιστρατεύουν ένα πλούσιο cast ηθοποιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ταινία «The Greek Job». Σημαντικό «ρόλο» στην ταινία θα έχει – όπως αναφέρει ο Άνθιμος Ανανιάδης – ο σημαντικότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης. Αλλά και ένας από τους κορυφαίους μουσουργούς του 20ου αιώνα, ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης.

Συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη έχουν ντύσει διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο. Στην νέα ταινία του Ανανιάδη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θα παραχωρήσει μια διασκευή του τραγουδιού «Δρόμοι Παλιοί». Η ταινία «The Greek Job» θα είναι μια ιστορία εκδίκησης, τιμωρίας και αναζήτησης. Δράσης και μυστηρίου, συνωμοσιών και ανατροπών. Με πρωταγωνιστές τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον Κώστα Βουτσά, τον Eric Roberts, τον Billy Zane, τον Rico Simonini, τον Μιχάλη Σεϊτη (Παραολυμπιονίκη στον στίβο), την Δήμητρα Πασχάλη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια τάε κβο ντο) και άλλους ηθοποιούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης συνάντησε από κοντά τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και έβγαλε μια φωτογραφία την οποία ανήρτησε στο Instagram, γράφοντας:

«Σήμερα εκπληρώθηκε μια μεγάλη μου επιθυμία. Είχα την τιμή να βρεθώ κοντά σε έναν άνθρωπο που η πορεία του και η στάση ζωής του αποτελούν για μένα έμπνευση και παράδειγμα. Και αυτός ο άνθρωπος, ο μεγάλος άνθρωπος που έγραψε μουσική ιστορία με τις ταινίες Zorba The Greek του Μιχάλη Κακογιάννη και το Serpico του Sidney Lumet με τον Al Pacino θέλει να είναι και αυτός μέρος του THE GREEK JOB. Κύριε Μίκη Θεοδωράκη σε ευχαριστώ πολύ για την αγκαλιά που μου άνοιξες και για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν.»