Η αγανάκτηση «πνίγει» έναν επιχειρηματία στη Μάνδρα, ο οποίος αφού έπεσε για πολλοστή φορά θύμα ληστείας, αποφάσισε να επικηρύξει τους δράστες, προσφέροντας 10.000 ευρώ σε όποιον του δώσει πληροφορίες για τους ληστές.

«Πάρτε μια εταιρεία σεκιούριτι να σας φυλάει», ήταν η απάντηση της αστυνομίας, όταν ρώτησε τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης Παπαφιλιπόπουλος, ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας τροχόσπιτων στη Μάνδρα. Η επιχείρησή του έχει μπει στο στόχαστρο ληστών 30 φορές τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, έχει απελπιστεί και επικήρυξε τους δράστες. «Θέλω τέλος πάντων να δω ποιοι είναι αυτοί που τα έχουν βάλει μαζί μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο επιχειρηματίας, που ρώτησε την αστυνομία αν μπορεί να φυλάει σκοπιά στην επιχείρησή του με την καραμπίνα του!

Στην αυλή της επιχείρησης υπάρχουν σκυλιά, αλλά αυτά δεν φαίνεται να πτοούν τους δράστες. Μάλιστα, έκλεψαν ακόμη και την σκυλοτροφή! Στο τελευταίο «χτύπημα», οι ληστές άρπαξαν από την εταιρεία εργαλεία, μπαταρίες και μηχανήματα. «Ισως την επόμενη φορά να πάρουν και κανένα τροχόσπιτο», δήλωσε ο επιχειρηματίας.