Κόνι Μεταξά: «Οι άνδρες με φοβούνται, δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα» – Zappit

Την έχουν αποκαλέσει «βασίλισσα» του Instagram και η αλήθεια είναι ότι κάθε της post γίνεται αφορμή για πολλές συζητήσεις. H Κόνι Μεταξά είναι μια γυναίκα sexy και ανοιχτόμυαλη που νιώθει άνετα με την ομορφιά και το σώμα της και το απέδειξε για μία ακόμα φορά ποζάροντας για το εξώφυλλο του ελληνικού Playboy, μίλησε για την σχέση της με του άνδρες, αλλά και για το επίθετο «Πανταζή».

Για τη σχέση της με τους άνδρες:

Ο άνδρας γενικά θέλει το εύκολο. Όταν λέω το εύκολο, δεν εννοώ την κοπέλα που θα κοιμηθεί μαζί του από το πρώτο βράδυ. Εννοώ το όχι περίπλοκο. Οπότε, αν και είμαι προσεγγίσιμη από αυτή την άποψη, είμαι εξίσου περίπλοκη. Με φοβούνται από την άποψη ότι δεν ξέρουν πώς να κουμαντάρουν όλη αυτή την τρέλα. Πάντως ένα πράγμα που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει είναι να βαρεθούν. Και ταυτόχρονα αυτό είναι το κακό.

Για το επίθετο «Πανταζή»:

Πλέον έχω συμβιβαστεί και μου αρέσει. Αλλά νομίζω το κατάφερα επειδή μπόρεσα να κάνω κάτι δικό μου. Σε μερικές δουλειές ήταν προκατειλημμένοι, νομίζω όμως πως πάντα αποδεικνύω πως δεν είμαι απλά η κόρη κάποιου και πως έχω κι εγώ κάτι να δώσω.

Για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή:

Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά.