Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Πήρα φαρμακευτική αγωγή… σηκώθηκα ξανά» – Zappit

“Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ”.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την επόμενη σεζόν επιστρέφει τηλεοπτικά μαζί με το Λόγω Τιμής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο Down Town, μεταξύ άλλων εξομολογείται στον Τάσο Κατρή Θεοδωρόπουλο και για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του.

«Πέρασα μια περίοδο, το 2007, που περιλάμβανε ήττες, απανωτά κροσέ, μικρούς θανάτους που με έριξαν κάτω. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τον χωρισμό μου, με το Θέατρο Χώρα, με το κόψιμο του Γιούγκερμαν, με μια έλλειψη ικανότητας να βρω το κέντρο μου που το έψαχνα. Με την παρότρυνση των φίλων μου, αναζήτησα βοήθεια σε ειδικό και πήρα φαρμακευτική αγωγή. Ήμουν με διαγνωσμένη κατάθλιψη, αλλά σηκώθηκα ξανά και τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν.

Από τα 40 και μετά, αισθάνομαι ότι διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου και πηγαίνω όλο και πιο κοντά σε κάτι που αισθάνομαι ότι είμαι πραγματικά. Αν και στο νεκροκρέβατο κρίνονται τα πάντα. Προς το παρόν, δεν έχω δαίμονες, πέρα από το σύμπλεγμα μου να με αγαπούν και να με θαυμάζουν, παιδικό τραύμα. Συχνά μπορεί να είμαι πολύ μαύρος. Όχι τόσο όμως ώστε να βυθιστώ», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.