Κωνσταντίνος Αργυρός: Τουρκάλα τραγουδίστρια κλέβει την καρδιά του – tech.in.gr

Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.

Ειδικότερα, μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να έχει βρει νέα σύντροφο, χωρίς όμως, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άλλωστε, έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, χωρίς να την εκθέτει στα Μέσα, προβάλλοντας μόνο τη δουλειά του.

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, ωστόσο, φαίνεται να απασχολεί την τουρκική εφημερίδα Huriyet, η οποία σε δημοσίευμά της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση με την τραγουδίστρια Irem Derici.

«Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της με χορευτή, βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η μεταξύ τους συνεργασία κατέληξε σε ειδύλλιο.

Η φιλία τους φέρεται να άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη, Το ρεπορτάζ ωστόσο δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, η Τουρκάλα τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.